Páfrány Panzió - Balatonalmádi

Páfrány Panzió
8220 Balatonalmádi, Móra F. u. 8.
Elérési lehetőség:
Szezonon kívül hétvégeken: Tel./fax: 88/432-738
Állandóan, mobil: 06/30/285-3901
E-mail: pfiszterer@freemail.hu
Szobák száma: 6
Férőhelyek száma: 16-18 fő
GPS navigációs rendszer adatok
Északi szélesség: 47.03325
Keleti hosszúság: 18.01193

SZÉP KÁRTYÁK ELFOGADÓHELYE!

Balatonalmádi központjában, a Páfrány Panzió várja az üdülni, pihenni vágyó vendégeket az év bármely időszakában, 2-3 és 4 ágyas, klimatizált, fürdőszobás, pótágyazható szobákkal, csendes környezetben. A városközpont és a strandok 5-8 perces sétával megközelíthetők. A panzió zárt és színvonalasan parkosított udvarral rendelkezik, 8-10 autó számára zárt parkolóval.
Reggeli biztosított, igény esetén a félpanziós ellátás helyben megoldható. Egyéb étkezési lehetőségek a környék 5-6 perces sétával elérhető éttermeiben. A panzió nagyméretű fedett és nyitott teraszokkal és két nagy közös helyiséggel rendelkezik, fax, számítógépes hozzáférési lehetőséggel.
A vendégek számára 8 db bérelhető mountain-bike kerékpár áll rendelkezésre. A környék újonnan kiépített kerékpárúttal ellátott. Egyéb sportolási lehetőségek asztali tenisz, cso-cso, léghoki melyek díjmentesen állnak a vendégek rendelkezésére.
Kéthetente magyaros ajándékvacsora.
Kisállatok /kutya, macska/ elhelyezése biztosított.
Szezonon kívül lehetőséget biztosítunk vállalati és családi, baráti társaságok rendezvényeinek megtartásához, max. 18 fő részére.

 


 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player